Nemački Za Decu

Nemački Za Decu

skola-jezika-nemacki-za-decu-dorcol-vidikovac

Škola nemačkog jezika za decu

U školi jezika KENTE mogu se pohađati kursevi nemačkog jezika, od početnog do visokog nivoa. Svi kursevi su prilagođeni uzrastu, nivou znanja i potrebama naših polaznika. Kente škola ima sopstveni, veoma razvijen, program kurseva za decu od 10-18 godina. Kursevi su zasnovani na pažljivo odabranim stranim udžbenicima za učenje nemačkog jezika renomiranih izdavača, namenjenih polaznicima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta uz obilje pratećeg materijala. Vežbanja i testovi prate svaku lekciju, a edukativne igre su sastavni deo časova.

Grupe su do 4 polaznika. U našoj ponudi su i individualni časovi za one školarce koji ne mogu da se prilagode grupnom rasporedu ili radu u grupi.

Kursevi su podeljeni u nekoliko podkategorija i prate uzrast dece kao i njihov mentalni, fizički i socijalni razvoj. Cilj svakog od kurseva je da maksimalno motiviše svakog polaznika kako bi učenje nemačkog jezika postalo stimulativno i zabavno iskustvo čime se razvija pozitivan odnos prema jeziku.

Niži osnovnoškolski uzrast

Ovi kursevi su namenjeni deci nižih razreda osnovne škole . Po svojoj strukturi i tematici potpuno su usaglašeni sa interesovanjima dece ovog uzrasta, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim, životnim situacijama. Tekstovi i aktivnosti vezane za njih pružaju deci mogućnost da se uključe i pokažu svoje znanje i kreativnost u upotrebi ciljanih gramatičkih konstrukcija i jezičkih fraza.

Viši osnovnoškolski i srednjoškolski nivo

Kursevi za tinejdžere su specifično kreirani kako bi odgovorili zahtevima i ispunili očekivanja naših polaznika koji prolaze kroz period odrastanja, te su u prvom planu upravo one aktivnosti koje podrazumavaju razmenu ideja i mišljenja i forsiraju ličnu angažovanost. Motivacija kroz angažovanje je od velike važnosti za uspešno usvajanje jezika a izabrane teme u najvećem s tepenu oslikavaju potrebe i interesovanja naših učenika.

O kursevima

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Glavni upisni rok je početkom septembra. Na kraju završenog kursa polaznici Kente školice polažu pismeni i usmeni ispit i na osnovu pokazanog znanja dobijaju sertifikat škole o položenom ispitu